Toegang aanvragen tot de Robinson lijst

Is je bedrijf in België gevestigd, dan kan je een aanvraag doen voor een account via dit inschrijvingsformulier. Ben je een buitenlands bedrijf, contacteer ons dan via het contactformulier.

Na onderzoek van je aanvraag, ontvang je van ons een bevestiging met daarin een link naar de pagina waar je je login en wachtwoord kan instellen. Heb je al een account, log dan rechtstreeks in om het Robinson bestand te downloaden.

Person with tablet giving directions
Woman working on her laptop

Toegang aanvragen

Bedrijven in België kunnen een aanvraag doen voor een account via dit inschrijvingsformulier. Is je bedrijf in het buitenland gevestigd, dan kan je ons via het contactformulier contacteren.

Geldt de Robinson lijst ook voor huis-aan-huis reclame?

De Robinson lijst geldt alleen voor geadresseerde reclame en dus niet voor ongeadresseerde reclame en reclamebladen die je in je brievenbus krijgt. Wil je deze reclame niet langer ontvangen, vraag een zelfklever aan bij je gemeente met de tekst ‘geen reclame a.u.b.’. Kleef die op je brievenbus. De verdeler moet hier rekening mee houden bij de bedeling van de reclame. 

Wat doe ik als ik ongewenste geadresseerde reclame ontvang van bedrijven uit het buitenland?

De Robinson lijst is een nationale lijst waar enkel in België wonende personen zich op kunnen inschrijven. Buitenlandse bedrijven die geadresseerde reclame verzenden naar Belgen, kunnen de Robinson lijst raadplegen, maar zijn dat niet verplicht. Wil je die buitenlandse reclame niet meer ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met het bedrijf in kwestie.
Person sitting and using their tablet