SITEMAP

Hieronder vindt u informatie over de volgende diensten :

Hoe komt u aan mijn naam ?

In deze rubriek leggen we u uit wat 'direct marketing' is. Waarom en hoe contacteren bedrijven u persoonlijk, zelfs zonder dat u hierom gevraagd hebt? Waar en hoe komen ze aan uw naam? Welke rechten heeft u als consument?

Hoe werkt de Robinson-lijst ?

U vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over de werking van de Robinson lijst. Wat er gebeurt met de gegevens die u opgeeft? Hoe lang het duurt vooraleer u niet meer gecontacteerd wordt? Of deze dienst echt helemaal gratis is? Wie beheert de Robinson lijst?

Robinson Mail

Wenst u geen reclame op naam meer te ontvangen via de post ? Dan biedt Robinson Mail u de oplossing. Deze rubriek biedt u meer informatie en de mogelijkheid om u ‘online’ in te schrijven in de Robinson Mail lijst.

Robinson Phone

Wenst u geen commerciële aanbiedingen per telefoon meer te ontvangen ? Dan biedt Robinson Phone u de oplossing. Deze rubriek biedt u meer informatie en de mogelijkheid om u ‘online’ in te schrijven in de Robinson Phone lijst.

Privacy-beleid

Deze website wordt gebruikt om gegevens te verzamelen. Over welke gegevens gaat het, door wie gebeurt dit en wat is de bedoeling ?

Contact

Hier vindt u de contactgegevens en meer informatie over het BDMV, de organisatie die de Robinson-lijsten beheert.

Bedrijven-site

Wenst u als bedrijf de Robinson-lijsten te gebruiken om de personen opgenomen in de Robinson-lijst niet meer te contacteren? Consulteer dan de Robinson bedrijven-site die u alle informatie verschaft.


Deze dienst wordt u gratis aangeboden door de Belgian Direct Marketing Association (bdma).