U wenst geen reclame op naam meer te ontvangen via de post ?

Door in te schrijven in de Robinson Mail-lijst ontvangt u geen informatie meer over producten of diensten van bedrijven, maar ook geen promoties en kortingsbonnen meer van geen enkel bedrijf via de post. U kan dus mogelijk interessante aanbiedingen van bepaalde bedrijven missen.

OPGELET

• Geen reclame op naam van één bedrijf meer
Indien u niet langer reclame per post wenst te ontvangen van één bepaald bedrijf of van enkele wel bepaalde bedrijven, dan dient u zich rechtstreeks tot deze bedrijven wenden. U hoeft zich dan niet in te schrijven op de Robinson Mail-lijst.

• Wat met de bedrijven waar u klant bent?
 Bedrijven waar u klant bent mogen u blijven contacteren. Indien u echter deze commerciële relatie  volledig wenst stop te zetten, dan dient u zich rechtstreeks tot dit bedrijf wenden om u te laten  schrappen uit zijn adressenlijsten.

En ook:

Opdat alle gegevens die u hieronder opgeeft correct zouden zijn, worden ze gecontroleerd en zal de bdma u, indien nodig, een berichtje sturen met de vraag uw gegevens te vervolledigen.
Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden om ze te laten schrappen uit de bestanden van de bedrijven.
Slechts één inschrijving per persoon en dus niet per gezin.
Enkel voor inwoners van België.
U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving op uw postadres.
Indien u uw e-mail adres opgeeft, ontvangt u meteen na uw inschrijving ook een bevestiging via e-mail.

INSCHRIJVING ROBINSON MAIL

  Dhr. Mevr.
Voornaam
Naam
Straat
Nr
Bus
Postcode
WoonplaatsDe gegevens die u hierboven meedeelt, worden opgenomen in het Robinson-bestand. De bedoeling van dit bestand is dat u geen reclame op naam meer ontvangt van de aangesloten bedrijven via het door u aangegeven medium (brief of telefoon). De eigenaar van het Robinson-bestand is de Belgian Direct Marketing Association (bdma), Noordkustlaan 1 te 1702 Groot-Bijgaarden. U beschikt steeds over een recht op toegang en verbetering van uw gegevens. Deze gegevens worden aan bedrijven doorgegeven enkel en alleen met als doel dat u geen reclame op naam meer ontvangt van deze bedrijven via het door u aangegeven medium.


Deze dienst wordt u gratis aangeboden door de Belgian Direct Marketing Association (bdma).